Methodmix 5 kg

Vorige Artikel 6 van 11 Volgende
€ 18,99 € 15,99

Het vissen met de methodfeeder is een zeer effectieve manier van vissen die razend populair is geworden. Voor deze specifieke visserij hebben we onze methodmix ontwikkeld. Het voer is heel erg fijn van structuur, heeft een opvallende kleur en heeft daarbij een uitstekende geur. Daarnaast is, mits goed aangemaakt, de plakkracht perfect en zal tijdens de worp het voer op de methodfeeder blijven zitten en op de bodem netjes uiteen vallen.

Tip: Gebruik ook eens voorgeweekte 2 mm commercial pellets door de methodmix.

Methodmix Green betaïne

Deze method mix bevat diverse vismelen en een flinke dosis green betaïne. Het voer heeft een mooie structuur, een perfecte geur en een gedoseerde kleefkracht. Een supervoer voor de (commerciële) karpervisserij met de method feeder. Ook voor de brasemvisserij met de voerkorf zal dit voer mooie resultaten voor u opleveren!

Methodmix Robin red

Deze method mix bevat diverse vismelen en een flinke dosis Haith’s robin red. Het voer heeft een mooie structuur en is voorzien van wat grovere, zinkende deeltjes waardoor de vis op de stek blijft hangen. Een voer wat zeker resultaat geeft, ook als de omstandigheden moeilijker zijn of bij grote hengeldruk.

De Method mix is zeer geschikt voor in de korf. Voeg meer vocht toe en het voer laat zich gemakkelijk tot een bal vormen of rond een method feeder plakken.

Betaling

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2020 KH Baits and Tackle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel