Navigatie

KH Basic range boilies

De KH Basic range boilies zijn readymade boilies die gemaakt zijn van een aantal basis ingrediënten welke nodig zijn om een goede boilie te kunnen maken. Daarnaast hebben we nog een aantal ingrediënten gebruikt om de boilies net iets meer te geven dan een standaard bol. Uiteraard gebruiken we de beste kwaliteit ingrediënten en deze zijn altijd vers. De mixen worden afgemaakt met onze topkwaliteit flavours. De KH Basic range boilies zullen langzaam afbreken in het water met een maximum waterstabiliteit van circa 8 uur, daarna zullen ze volledig zijn opgelost. De KH Basic range boilies zijn perfect te gebruiken voor de instant visserij of voor stevige voersessies. Een perfecte boilie voor de beste prijs! De KH Basic range boilies zijn alleen te verkrijgen 20 mm.

Tips: Wilt u toch graag een nachtsessie vissen of bent u niet van plan het aas regelmatig te verversen? Bestel dan de bijbehorende pop-ups. Met een waterstabiliteit van minimaal 24 uur kunt u deze met een gerust hart lang laten liggen.
Als u de Basic range boilies soakt in de bijbehorende bait soak, en vervolgens laat drogen, zal er een harde laag om de boilie ontstaan en zal de waterstabiliteit ook verlengd worden.

Betaling

Gastenboek

  • 04-12-2018 - Super snel geleverd mooi spullen ook uit de tweedehands hoek...  lees meer
  • 26-05-2018 - Gister me pakketje ontvangen zondag...  lees meer
  • 23-05-2018 - Gistermiddag besteld -> vandaag in huis ! lees meer
Plaats een bericht
© 2013 - 2019 KH Baits and Tackle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel